Misioni
Misioni Misioni i kompanis sonë është që të ofrojm produkte dhe shërbim cilësor tek klientët tanë. Objektivi ynë i përgjitshëm është që të rrisim biznesin tonë vit pas vitit duke u bazuar në kërkesat e
SH.P.K."SYLKA" export-import
SH.P.K."SYLKA" export-import SH.P.K. “SYLKA” është themeluar në dhjetor të vitit 1991 me bashkimin e kapitalit dhe të punës së vëllezërve , Hysen dhe Habab Sylka. Në fillim është startuar me tregti me një shitore e me kohë është
Tel i plastifikuar
Tel i plastifikuar Tel i plastifikuar
Rrjeta hexagonal
Rrjeta hexagonal Rrjeta hexagonal
Tel me xhemba i zinktuar
Tel me xhemba i zinktuar Tel me xhemba i zinktuar
Gozhda
Gozhda Gozhda
Rrjeta panel të zinktuar
Rrjeta panel të zinktuar Rrjeta paneli pnohen me dimensione prej 1.0 e deri në 3.0, gjatësia dhe lartësia prej 0.8 deri 2.0 metra. Punohet prej telit Ø4.0 mm.
Rrjeta panel të plastifikuara
Rrjeta panel të plastifikuara Rrjeta paneli të plastifikuara me dimensione prej 1.0 e deri në 3.0, gjatësia dhe lartësia prej 0.8 deri 2.0 metra. Punohet prej telit Ø4.0
Rrjeta Gabiona
Rrjeta Gabiona Rrjeta gabiona janë shporta nga rrjeta të telit të zinktuar Ø 4mm të cilat janë kompakt për mbushjen me gurë të cilët përdoren për muret
Rrjeta të plastifikuara
Rrjeta të plastifikuara Përpunohet në të gjitha dimensionet si dhe me hapjen 2.5x2.5, 3x3, 4x4, 5x5, 6x6 dhe 7x7. Diametri i telit prej Ø 1.6 / 2.6 me plastikë.
Rrjeta të zinktuara
Rrjeta të zinktuara Përpunohet në të gjitha dimensionet si dhe me hapjen 2.5x2.5, 3x3, 4x4, 5x5, 6x6 dhe 7x7. Diametri i telit prej Ø 1.6 deri 3.1 mm. Sipas
Rrjeta të valëzuara
Rrjeta të valëzuara Rrjetat e valëzuara punohen nga teli i tërhekur të çeliktë dhe nga teli i zingtuar. Rrjetat punohen me katrorë 5x5, 5x7 dhe 7x7. Formati i